Profielfoto

Dutch bi CoupleOffline

•
5 van 5
•
2 Beoordelingen
  • Profielfoto van Dutch bi Couple

    Dutch bi Couple heeft het onderwerp Interactiviteit op de site Stoutje.nl (leden voor leden en door leden) aangemaakt in het forum Ideeën en verbeterpunten

    • 3 dagen, 21 uren geleden

    lieve stoutjes.
    Wij zijn hier relatief helemaal nieuw en zijn natuurlijk zoals denkelijk allemaal aan het kijken waar de leuke groepen, acties, advertenties of locaties zijn. ten eerste zien we dat er totaal 2227 (alle)profielen zijn, en wel 2406 mannen. Misschien dat het geen vertaling is van alle groepen bij elkaar. Daarnaast kijken we regelmatig naar de groepen waarbij er best veel groepen zijn waar al maanden geen post of activiteit is geweest. hetzelfde van toepassing voor de Forums en of opmerkingen bij de sekslocaties. Misschien is het best leuk om een groep in het leven te roepen voor eigen eer en glorie of vervulling van de behoefte, maar blijf dan ook actief met deze groep.

    Vanzelfsprekend geen kritiek, maar ik denk dat dit soort platforms alleen kunnen blijven bestaan dat iedereen niet alleen komt halen maar ook wat brengen. vele vragen wel om vrouwen/koppels voor een bepaalde locatie/tijdstip, maar laat dan ook eens lezen wat het resultaat was. En Marcel post een heerlijke diversiteit van foto’s, maar alle overige zijn vaak de pikken van de mannen in volle glorie. Eerlijk is braaf dat het heel lekker is, maar wat is het verhaal of wat wil je, of wat heeft deze pik voor heerlijke geile ervaringen e.d. want er staan miljoenen pikfoto’s op het internet dus wat is de bedoeling?

    Willen graag onze bijdrage leveren en hebben al het e.e.a. omgezet van xhamster naar deze site. Maar ook leuk als iedereen actief zou zijn. Iedereen iets 1 x per maand, dat zijn 75 berichten per dag. Dat is al een aanzienlijke stijging t.o.v. van nu en voor iedereen leuker om elke dag te kijken wat het nieuws is.
    Dus nogmaals geen kritiek maar we hopen oprecht op een leuke actieve site van liefhebbers (op welk vlak dan ook). xx Dutch Bi Couple.

    ProfielfotoProfielfotoProfielfoto +1 vind dit leuk
    19 Reacties
    • Leuk actief stel !!!!!!!!!!!! en helemaal eens !!!!!!!

    • Ben ik gedeeltelijk mee eens ik ben eigelijk een single man post wellis wat als ik wat mee maak maar laatste tijd doe ik dat niet meer.
      het stoort mij dat je elke week moet vertellen waar iemand moet wezen.
      meeste seksparkings heb ik zelf alles uitgezocht meegemaakt etc.
      maar laatste tijd lijkt het wel tijdstip gpscordinaten en thats it.
      voor namelijk op kik
      dus kwa ervaring delen etc ben ik terughoudenaar geworden zeker omdat veel mannen het ook voor andere mannen verpesten.

      • in elke parkinggoep is al minimaal 50x de preciese locatie gegeven doormiddel van google maps, mensen zijn alleen te eigenwijs om terug te scrollen, en willen alles liever direct weten, en dat er direct een naakte vrouw klaarligt

      • het klopt wel aardig wat jullie zeggen, echter van de profielen die je noemt zijn er een twee derde niet meer aanwezig of actief, net als met de stellen, al is het aantal de laatste tijd wel gegroeid. Wij plaatsen geen foto’s meer met een bepaalde reden, en die is dat je gelijk wordt bestookt met vriendschaps verzoeken, waarbij sommigen stug volblijven houden en wel 3, 4 keer achter elkaar een verzoek sturen.
        Ook ik heb in het begin een groep hier gehad, met een hoop leden, alleen was ik de enige die er iets in schreef, dus die heb ik opgeheven.
        Wat ons ook stoort dat er maar eindeloos in de groepen gevraagd wordt wanneer waar, en hoelaat gebeurt het. Ga er gewoon op uit! Wij zijn ook diverse keren voor niets ergens naar toe gereisd, pech hoort bij het spel, andere keer beter

        • Ook wel een beetje jammer om te lezen dat jullie volgens ons zeer gewaardeerde activiteit en bijdragen niet door iedereen juist wordt opgepakt of begrepen. Misschien kan men een centraal bericht plaatsen dat men iedereen waar 3 maanden of meer geen activiteiten op hun profiel is geweest zullen worden verwijderd, en dat men nog twee weken de kans heeft. Misschien commercieel niet de beste optie, maar ik denk dat een hoogst actief en interactief platform een betere groei doormaakt dan een platform waar men afhaakt.

    • laat ik voorop stellen ben het met jullie eens, echter, iets teveel mannen hebben bloed op andere plekken zitten zeg ik maar, en denken dat als ze roepen: ja welke vrouw heeft zin? er dan een reactie komt, ja niet dus, en ja marcel, dat zijn gewoon foto’s van internet die hij eens om de zoveel tijd dropt, want heb hem nog nooit een zin zien typen eigenlijk en ben toch echt al vrij lang lid, echter is het ook helaas voorgekomen dat als bepaalde meiden of stellen hier aangaven dat ze naar een parking gingen, er mensen (mannen) er maar direct vanuit gingen dat ze seks met iedereen wouden, dus sinds dien zijn die stellen terughoudend om iets te melden, wat niet zou moeten, maar helaas toch gebeurd, hetzelfde, met vriendschap verzoeken, een vrouw doet 1 halve tepel showen, en gelijk 86 vriendschap verzoeken van mannen met dickpicks als foto. ja veel zitten daar niet op te wachten, en kan ze zelfs wegjagen, maar dringt helaas niet door bij veel mannen, @stoutje misschien idee dat iemand minimaal 1x per 2 maanden wat moet posten? anders account verwijderen? weet niet of dat kan, en of dat zo al is,

      • Wij kunnen ons daar alles bij voorstellen dat koppels/vrouwen terughoudend zijn en geen melding maken waar ze eventueel naar toe gaan. Wij zijn meer de spontane buitenspelers (geen cruisers) en hebben geen enkele moeite met kijkers of mensen die willen meespelen. Als we daar geen zin in hebben dan zoeken we wel een afgelegen bospad i.p.v. een parking of carpool. Maar juist als mensen een plek zoeken waar ze niet opgemerkt of ontdekt willen worden, zijn er toch mannen die zonodig hun ‘drang’ niet kunnen beperken. Laat die koppels lekker met rust en blijf op afstand.

    • Inderdaad een goed opbouwende suggestie. Het bloed vaak dood wanneer er een paar actieve mensen zijn en de rest meekijkt. Echter zullen er altijd meer single/gebonden mannen zijn. Het zou fijn zijn als deze groep ook actief betrokken blijft.

    • Nog een kleine aanvulling: het is vaak pas mogelijk om een profiel een bericht te sturen na het accepteren van een vriendschap verzoek. Dus om wat over jezelf te kunnen vertellen ben je genoodzaakt een verzoek te sturen. Dit kan wanhopig overkomen maar is vaak de enige manier om contact te leggen.

      • Dat moet wel anders worden vrouwen helemaal bedolven onder berichten, je kan altijd een gesprek starten in een groep, of onder een post reageren,

        • Dat begrijp ik.. jammer dat er een groep is die daar niet op een normale manier mee omgaat… zorgt er voor dat de respectvolle mannen moeilijk in contact komen.

      • We begrijpen in algemene zin niet altijd het vriendschap principe. Het geeft hier privileges om berichten te kunnen sturen en dat is inderdaad jammer zoals Lelie aangeeft. Van misschien een totaal andere orde is het platform xHamster. Daar kun je aangeven met wie (M/V/K) je wel of geen contact wil, vrienden wilt zijn e.d. Deze segmentatie is ook van toepassing op sexe. Maar je kunt wel altijd berichten plaatsen in het profiel van de ander. Ook allemaal te verwijderen of blokken e.d. En ja ook daar zie je mensen met duizenden “vrienden” wat wij qua functionaliteit niet begrijpen.

    • Ik herken wel wat jullie schrijven. Ik ben zelf nieuw hier en vrij nieuw met het ‘daten’ buiten mijn relatie. Ook ik merk dat er redelijk wat mannen zijn die het moeilijk vinden om zich niet op te dringen. Mocht ik ooit zo overkomen op iemand geef het alsjeblieft aan. Want dit is absoluut niet mijn bedoeling.

      Aan de andere kant heb ik in een korte periode ook al hele leuke en spannende contacten gelegd. Dat was mij zonder stoutje niet gelukt.

      Ik hoop in de toekomst nog vele avonturen met jullie alemaal te mogen delen.😘

    • Dank voor de goede tips. Uit dit soort discussies/opmerkingen komen altijd goede ideeën waar wij wat aan hebben. Vooralsnog hebben we sinds kort het mechanisme gebouwd, dat profielen die langer dan 1 jaar niet ingelogd hebben, automatisch worden verwijderd. Dit tijdsbestek gaan we verkorten naar 6 maanden. Daarnaast zullen er binnenkort een 3-4 “fake” profielen worden aangemaakt, waarmee we het gedrag van de bezoekers controleren. (voor de duidelijkheid: deze profielen gaan natuurlijk geen afspraken maken waarbij je voor niets komt). Blijft iemand herhaaldelijke vriendschapsverzoeken sturen, of op een andere manier vervelend doen, dan blokkeren we dat account. We volgen jullie ideeën om het leuker, spannender en beter te maken, voor en door onze bezoekers/leden!

      • Stoutje. Meer dan welgemeende dank voor je mail en mooi te vernemen dat er continue goede kwalitatieve ontwikkelingen zijn. Wij realiseren ons terdege dat het eenvoudig is aan te geven wat mogelijkheden zijn, maar dat het technisch niet altijd even eenvoudig is. Daarnaast zullen financiën ook een rol spelen dat niet alles tegelijk kan. Dus chapeau en complimenten voor jullie inzet/ontwikkelingen.

        • Dat klopt, het betreft een gratis project (de website vraagt daarom op geen enkele wijze gelden, voor bijvoorbeeld bepaalde functies).

      • Nu zijn we nog niet druk met de vriendschappen, maar hoe kun je zien dat iemand je verzoek niet heeft geaccepteerd? En als je bent afgewezen en ziet dit niet, dan moeten de mannen een goed geheugen hebben bij wie ze wel en geen verzoek hebben gemaakt.. Maar misschien missen we hier zelf een stukje?

        • Dit hebben we bewust uitgezet, om de privacy van diegene die het verzoek weigert. In principe kan men aannemen dat als een verzoek is gedaan en dit niet is geaccepteerd, er geen interesse is.

Meer zien of kunnen?

Je bent niet ingelogd waardoor sommige functies niet zichtbaar zijn. Log in of maak je gratis account om alle functies te gebruiken, zoals;
» Vriendschapsverzoek versturen
» Privé berichten versturen
» Informatie die de gebruiker heeft ingesteld voor ingelogde gebruikers (zoals meer foto’s, video,s en profielgegevevens
» Lid worden van groepen
» Beoordelingen ontvangen en geven
» en meer…

Inloggen | Registreer gratis!

Media

Groepen

Groepslogo van Naaktleven
Naaktleven
Besloten groep
Groepslogo van Swingers (alleen stellen)
Swingers (alleen stellen)
Besloten groep

Beoordelingen

Profielfoto
October 4, 2024
Veel belovende en spannend hoor
Profielfoto
September 27, 2024
Very interesting profile 🔥 I like you're videos , and sexy photos