Orgasme op het strand

3
(1)

Laten we naar de eindpunt van het eiland lopen zegt Manon tegen Henk. Het is lekker weer dus we nemen een handdoekje mee dan kunnen we ook even zwemmen. Henk pakt zijn zwemspullen bij elkaar en wat te drinken. Manon kijkt hem aan en zegt; we zwemmen gewoon naakt hoor, dat kan best hier. Henk sputtert nog wat tegen maar vind het vooruitzicht op een naakte Manon toch wel fijn.

Het is een prachtige wandeling door het bos langs kliffen met zicht op de zee. De zwoele zomerlucht gemixt met de geur van dennenbomen zorgt voor een heerlijke ontspanning.

Aangekomen bij de eindpunt van het eiland blijkt er een rustpunt te zijn waar al meerdere mensen genieten van een hapje en drankje. Vlak voor deze plek was er al een klein paadje naar een beschut strandje.

Henk en Manon kijken elkaar aan en de blik zegt genoeg. Kom we gaan terug naar dat strandje van daarnet. Eenmaal aangekomen op het strandje word een ligplekje ingericht. Henk loopt het water in op de voet gevolgd door Manon. Het naakt zijn voelt heerlijk vrij zo buiten. Na 20 meter de zee ingelopen te zijn is het water nog niet meer dan kniediep.

Henk besluit te gaan zitten en geniet van het koele water wat langs zijn penis stroomt. Manon vecht nog even tegen de kou maar verdwijnt dan ook tot haar borsten in het water. Het koele water doet Manon haar tepels verstijven.

Henk voelt zich heerlijk zo naakt in het water en geniet van het zicht op Manon haar stijve tepels. Samen lopen ze terug naar de handdoek en gaan lekker in de zon liggen drogen.

Henk kan het niet laten om zijn ogen de kost te geven aan het naakte lichaam van Manon. Dit gaat niet onopgemerkt en Manon kust Henk lieftallig op zijn borst. Deze kus en het naakte lichaam zijn de juiste cocktail om Henk’s geslachtsdeel langzaam te laten groeien.

Manon knipoogt naar Henk en ze raken verstrengeld in een opwindende tongzoen. Henk’s hand streelt de haren en nek van Manon. Langzaam zakt zijn hand af naar haar tepels. Tijdens het zoenen streelt en knijpt hij haar tepels waardoor Manon zachtjes kreunt.

Ondertussen is Henk zijn penis volledig erect en drukt tegen de heup van Manon. Zijn hand word zachtjes door haar beetgepakt en richting haar kruis bewogen. Henk kust haar tepels en streelt zachtjes over haar klit waardoor zij steeds harder begint te kreunen.

Manon rolt op haar zij met haar rug naar Henk. Ze grijpt zijn harde penis stevig vast en tilt een been omhoog. Langzaam schuift ze haar billen naar achteren en brengt zijn penis bij haar naar binnen. Henk laat een zachte kreun horen en glijdt haar vagina in. Henk’s hand blijft haar klit strelen terwijl Manon haar heupen heen weer beweegt.

Manon drukt haar billen in krachtige bewegingen tegen Henk aan en laat een zacht gilletje horen terwijl ze klaar komt. Henk geniet er enorm van om Manon zo te zien klaarkomen.

Manon draait zich op haar rug en gebaart dat Henk op haar moet komen. Terwijl Henk zijn penis de vagina van Manon laat inglijden horen ze stemmen. Henk kijkt opzij en ziet een stel op 20 meter afstand zitten. De man en vrouw zitten rustig toe te kijken naar het spel van Henk en Manon.

Terwijl Henk dieper bij Manon naar binnenglijd kijkt hij verleidelijk naar het andere stel. Wie zijn deze mensen en wat denken ze van ons. Ze vinden het in elk geval niet vervelend dat we hier zijn want ze blijven rustig toekijken. Deze gedachten gaan door Henk’s hoofd terwijl hij met krachtige stoten Manon hard laat kreunen. Manon beweegt haar heupen in schokkende bewegingen op en neer.

Al dit genot zorgt ervoor dat Henk’s penis explodeert in Manon haar vagina. Na deze explosie van lust en genot vallen ze elkaar zacht kreunend in de armen. Terwijl ze liggen na te genieten loopt er langzaam een stevige straal sperma uit de vagina van Manon.

Kom laten we nog even het water in lopen zegt Henk. Dan wachten we nog even wat onze toeschouwers gaan doen. Misschien doen ze de volgende ronde wel mee zegt Manon terwijl een glimlach haar lippen doet ronden.

Geef je mening!

Wat vond je van dit verhaal?

Beoordeling 3 / 5. Aantel beoordelingen: 1

Nog geen beoordelingen, wees de eerste!

Reageren